A chipes karkötővel történő fizetés előnyei

A mai digitális világban a technológia a mindennapi élet részévé válik, és a nagymegyeri THERMAL CORVINUS termálfürdő is halad a korral. Az éttermekben és büfékben a chipes karkötővel történő fizetési lehetőségek a kényelem és a biztonság új szintjét jelentik látogatóink számára. Fedezze fel, hogy ez az innovatív fizetési mód hogyan fokozhatja termálfürdőnk látogatásának élményét.

1) Kényelem készpénz nélkül

A chipes karkötő használatával termálfürdőnkben nem kell készpénzre vagy bankkártyára vigyázniuk. Ez a fizetési mód növeli a kényelmet, mivel minden, ami az ételek és italok kifizetéséhez szükséges a csuklóján van. Egyszerűen csak helyezze a karkötőt az étterem vagy a büfé pénztárnál lévő terminálra, és a fizetés feldolgozása máris megtörténik.

2) Egyszerű feltöltés

A chipes karkötőt egyszerűen feltöltheti a termálfürdő pénztáraiban 5 és 50 euró közötti összeggel.

Ez a rugalmasság lehetővé teszi a látogatók számára, hogy a napi szükségleteikhez igazítsák az összeget anélkül, hogy nagy mennyiségű készpénzt kellene maguknál tartaniuk.

3) Biztonság és átláthatóság

A chipes karkötővel végrehajtott minden tranzakciót rögzítünk, és minden feltöltéskor a fizetésről nyugtát kap, melyeket javasoljuk, hogy gondosan őrizze meg, mivel a tranzakciók bizonyítékául szolgálnak, ami hasznos lehet például egy fel nem használt összeg visszaigénylésekor.

4) Fizetés az éttermekben és büfékben

A chipes karkötő a THERMAL CORVINUS komplexumon belüli éttermekben és büfékben használható a befizetett összeg értékéig. Így Ön szabadon dönthet arról, hogy hol és mikor szeretne étkezni. Kérjük , hogy az éttermekben illetve a büfékben a rendeléskor jellezze a csipeskarkötős szeretne fizetni.

5) A fel nem használt pénzeszközök visszatérítése

Amennyiben Ön napijegyet vásárolt és a nap végén a csipes karkötőn marad fel nem használt pénzösszege, a pénztárnál készpénzben visszatérítjük Önnek. A többnapos belépőjegyet vásárló vendégeink a karkötőn maradt pénzösszeget az utolsó kilépésnél igényelhetik vissza.

A THERMAL CORVINUS-ban a chipes karkötővel történő fizetést azért vezettük be, hogy látogatóinknak maximális kényelmet és biztonságot nyújtsunk tartózkodásuk alatt.

Várjuk látogatását, amely során nemcsak a medencéinkben töltött örömteli, hanem a vacsorázás közbeni gondtalan pillanatokat is élvezheti. Lépjen be egy olyan világba, ahol minden az Ön kényelméről és elégedettségéről szól.

Odber noviniek

Prihláste sa na odber noviniek a už vám nič neujde.

Podobné články

THERMAL CORVINUS termálfürdő és aquapark: Mindössze 15 percre a magyar határtól

Egyedülálló élményre invitáljuk Önöket a nagymegyeri THERMAL CORVINUS termálfürdőbe és aquaparkba, mely kényelmes elhelyezkedésének köszönhetően, 15 percre a magyar határtól…

Újdonságok májustól: Hétvégi animációs programok visszatértek mindkét napra!

A nagymegyeri THERMAL CORVINUS főszezonja teljes gőzzel indul, és egy új, népszerű újdonsággal készültünk látogatóink számára. Május óta termálfürdőnkben nemcsak…