ANIMÁCIÓS PROGRAMOK (szombat)

10:00 TALÁLKOZÁS KABALÁNKKAL
11:00 MINIDISCO – Családi élménymedence
12:00 AQUAGYM – Fedett medence (edzés innovatív velaqua vízibicikliken – egyedülálló élmények gyerekeknek és felnőtteknek)
12:30 COCKTAIL GAME – Fedett medence
15:00 MINIDISCO – Családi élménymedence
15:30 LUFI KREÁCIÓK – Családi élménymedence
16:30 RELAXÁCIÓS TORNA – Fedett medence
17:15 A NAP VERSENYE – Fedett medence

 

Csúszdapark

Tapasztalják meg az adrenalint és a felejthetetlen élményeket! A legbátrabbak próbára tehetik magukat és élvezhetik a 7 csúszópályán és 450 méter hosszú csúszófelületen a lecsúszás mámorító élményét a TUNNEL – FUNNEL , VAHADLO, MULTISLIDE, FAMILY SLIDE csúszdákon.
A csúszdaparkot a látogatók saját felelősségükre használhatják!

Az időjárástól függően a Csúszdapark 2024.06.29-től fog üzemeleni.

Információk

A csúszdapark használata a termálfürdő pénztárában a csipkarkötőbe megvásárolt csúszások után lehetséges. A karkötőt a csúszások kimerítése után újra lehet tölteni.

A megvásárolt csúszásokat 18:50-ig fel kell használni!

A fel nem használt csúszok árát nem áll módunkban visszatéríteni, illetve nem vihetők át a következő napra!

Árlista

SzolgáltatásCsúszás mennyiségeÁr
Csúszdapark – 10 csúszás10 csúszás3,50 €
Csúszdapark – 20 csúszás20 csúszás5,00 €

TUNNEL FUNNEL

Nehézség

Közepes

A személy minimális magassága

min. 110 cm

Kezdő magasság

11,08 m

Hosszúság

100,17 m

VAHADLO

Nehézség

Nehéz

A személy minimális magassága

min. 120 cm

Kezdő magasság

11,08 m

Hosszúság

74,9 m

MULTISLIDE – 4 SÁV

Nehézség

Közepes

A személy minimális magassága

min. 110 cm

Kezdő magasság

8,18 m

Hosszúság

61 m

FAMILY SLIDE

Nehézség

Könnyű

A személy minimális magassága

min. 100 cm

Kezdő magasság

4,2 m

Hosszúság

24,91 m

EGÉSZ ÉVES VÍZICSÚSZDÁK

RED RING (56 m) és a BLACK LED (65 m) fényeffektusokkal ellátott csúszdáink egész évben felejthetetlen élményt nyújtanak a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A látogatókat a csúszásnál lámpák irányítják, és a leszállópályánál a víz automatikus fékezi a csúszókat. Ez a népszerű INGYENES attrakció a fedett medence mellett található. A csúszdázás 110 cm-től, illetve 7 éves kortól engedélyezett, felnőtt felügyelete mellett. A csúszdázás 110 cm-től, illetve 7 éves kortól engedélyezett, felnőtt felügyelete mellett.

 

 

 

Egész éves játszótér

LEHETŐSÉGŰK VAN ARRA, HOGY TÖBBET ADJANAK A GYEREKEKNEK, MINT EGY AJÁNDÉKOT.

Itt a lehetőség, hogy felejthetetlen pillanatokat és szép élményeket töltsenek el biztonságos környezetben a THERMAL CORVINUS termálfürdő fogadócsarnokában található színes játékelemekkel teli játszóterén. A valóság elillan, és a játszótér azonnal mesevilággá változik a gyerekek számára. Játékokon keresztül fedezik fel a világot. Futnak, csúsznak, másznak, kúsznak fel, le, be, ki, hátra, közé ….. A játszótéri tevékenységek nemcsak a fizikai fejlődést, hanem a gyermekek memóriáját, képzeletét, érzékelését és beszédkészségét is serkentik. Játszótér, ahol gyermekeink biztonsága és egészsége a legfontosabb.

SZÜLETÉSNAPI ÜNNEPSÉGEK A JÁTSZÓTÉREN GYERMEKEK RÉSZÉRE 12 ÉVES KORIG

Tökéletes helyet kínálunk Önöknek gyermekeik szülietésnapi vagy névnapi ünnepségének megszervezéséhez. A „Thermal” étterem igény szerint biztosít frissítőket, többek között ünnepi tortát (süteményeket, péksüteményeket, szendvicseket, gyümölcsöket stb.) Kényelmesen beszélgethetnek a barátaikkal és a többi gyermek szüleivel, miközben a gyerekek a barátaikkal szórakoznak. Kívánjuk, hogy gyermekének pontosan olyan születésnapi partyja lesz, amilyet megálmodott, és mindenki felhőtlenül szórakozott.

Nyitvatartási
idő

H-V: 10:00 – 20:00

Árlista

SzolgáltatásÁr
Belépőjegy2,00€ / fő
Bérleti díj35,00 €

Egész éves vízi játszótér

A családi élménymedence „Vízivárral” ellátott interaktív vízi- játszóterén vízesések, vízzuhanyok, 500 literes vödör, vízi paravánok, vízágyúk, csúszdák és a medence körüli pihenőterület találhatók nyugágyakkal és bárral. A medencében található sokféle színes vízi attrakció ideális lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a szórakozásra a nagymegyeri THERMAL CORVINUS látogatóinak. Biztonsági okokból javasoljuk, hogy a gyermekek a medence használata közben mindig felügyelet alatt legyenek.

Nyári sportpálya

A nyári szezonban az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek homokos strandsportpálya áll rendelkezésre.

Tengeri sasvár és Teknőcvár

TENGERI SASVÁR ÉS KALANDOS ERDŐ

A „Tengeri sasvár” játszótér ízléses és különleges építészeti stílussal rendelkezik. Jozef Kliský akadémikus szobrászművész tervei alapján épült. A faanyag eredeti formájának megőrzése a játszótér minden egyes darabját eredetivé és egyedivé teszi. A játékelemek, mint a labirintus, csúszdák, hinták, mászókák, mászófalak mind akácfából készültek. Ezek inspirálják a képzeletet, elősegítik az esztétikai érzékenységet, és teret adnak sportolásra és fejlesztik a gyermekek motoros készségeit. A gyerekek kellemes és ökológiailag biztonságos környezetben játszhatnak.

TEKNŐCVÁR

A „Teknőcvár” játszótér a nagymegyeri termálfürdő szabadtéri gyermekmedencéjénél található. A meleg nyári hónapokban a gyermekek kellemes árnyékban a fák lombkoronái alatt szórakozhatnak a hintákon, csúszdákon, mászókákon, mászófalon. A játszótér ízléses és különleges építészeti stílussal rendelkezik, melyet Jozef Kliska akadémikus szobrászművész terveztt. Az egyes elemek főként természetes anyagból készültek.
Sok csodálatos pillanat és élmény várja legfiatalabb látogatóinkat.