Jegyek

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK ÖNÖKET A VITALITÁS VILÁGÁBAN

A masszázs a test felületén végzett rendszeresen és módszeresen adagolt kézi fogásoknak a sorozata, melyet megelőző vagy gyógyító céllal végzünk. A masszázs, mint a legrégebbi terápiás módszer, nagy jelentőséggel bír a gyógyításban, a betegségek kezelésében és megelőzésében, hatékony a fáradtság ellen, erősíti az egészséget és növeli az ember általános ellenálló képességét.

A MASSZÁZS HELYI HATÁSA

A bőrben, az inakban, az ízületi tokokban, a véráramban, a nyirokrendszerben és a perifériás idegrendszerben jelentkezik. A bőr felszínén az elhalt hámréteg mechanikusan történő eltávolításával felszabadulnak a faggyú- és verejtékmirigyek kivezető nyílásai, elősegíti a bőr vérkeringését, gyorsítja a véráramlást a felszíni vénákban és a nyirokcsatornákban, csökkenti a visszerek kialakulását, az izomszövetekben szükség szerint növeli vagy csökkenti az izomtónust, növeli az izomteljesítményt, csökkenti a fájdalmat.

Nyitvatartás
órák

naponta 9.00 órától. 18.30-ig.

Időpont egyeztetés: +421 903 353 590

Árlista

SzolgáltatásIdőtartamÁr
Hozzávetőleges ár 15 perc masszázs15 perc8,00 €
Hozzávetőleges ár 30 perc masszázs3 óra16,00 €

SVÉDMASSZÁZS (HÁT, NYAK, LÁBAK, LÁBAK VAGY EGÉSZ TEST)

Célja a fáradtság megszüntetése, az izmok ellazítása, a fájdalom és a feszültség enyhítése, a vérkeringés fokozása és a szervezet regenerációs képességeinek támogatása.

RELAXÁCIÓS MASSZÁZS

Nagyon pihentető és különösen alkalmas a hát- és egész testre kiterjedő fájdalmakra, amelyek a mindennapi túlterhelés és stressz következtében keletkeznek. Hatalmas profilaktikus hatása és csak minimális ellenjavallata van.

SPORTMASSZÁZS

A „klasszikus masszázs” egy speciális fajtája, amelyet nagyobb tempóban, nagyobb nyomásintenzitással és az egyes mozdulatok gyakoriságával végeznek. Különösen alkalmas a túlzott terhelés, a teljesítmény előtti edzetlenség és a sportteljesítmény által okozott „izmosodás” és fáradtság érzése után.

RELAXÁCIÓS MASSZÁZS A TALPAKON

A pihentető talpmasszázs az alternatív gyógyászat egyik leghatékonyabb módszere. A terápia a reflexzónák nyomását és masszírozását alkalmazza. Az adott területre vagy pontra gyakorolt nyomás hatására az érintett szervnek jelet továbbítanak, így a hatás azonnali, ami fájdalom vagy akut problémák esetén nagy jelentőséggel bír. Ez a módszer azon a tényen alapul, hogy az emberi test minden végtagján vannak a megfelelő szervnek megfelelő reflexterületek. Köztudott, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel. Ez a módszer tehát meglehetősen megbízhatóan használható a diagnosztikában. Akár krónikus, akár akut betegségben szenved, vagy egyszerűen csak a feszültség csökkentésének módját keresi, egy ellazító masszázs lehet a válasz a problémájára.

AROMATERÁPIÁS HANUS MASSZÁZS MELEG OLAJOKKAL (BIO NAPRAFORGÓ, KÓKUSZ)

A masszázs aromás illóolajokon alapul, amelyek tisztító, revitalizáló, tonizáló és lágyító hatásúak. Az érintés és az illat kombinációja serkenti a vérkeringést, megnyugtatja az idegrendszert és oldja az izomfeszültséget.