Szaunavilág

A szauna és a vitális világ egyedi külső és belső építészeti megoldásokkal rendelkezik, amelyek a szaunázást élménnyé teszik. A szauna szerelmesei élvezhetik az infraszaunát, gyógynövényes, gőz- és finn szaunát, sókamrát, jacuzzit, merülőmedencét, jégesőt és az élményzuhanyt. A pihenőhelység a galérián kínál a kellemes helyet a kikapcsolódáshoz. A vitális világban olyan szolgáltatások is rendelkezésre állnak, mint a masszázs, pedikűr, manikűr, kozmetika, halpedikűr, iszappakolás és oxigénterápia.

Bővebben

Masszázsok

SZERETETTEL VÁRJUK A HÉT 7 NAPJÁN TERMÁLFÜRDŐNK VITÁLIS VILÁGÁBAN!

A masszázs a test felületén végzett rendszeresen és módszeresen adagolt kézi fogásoknak a sorozata, melyet megelőző vagy gyógyító céllal végzünk. A masszázs, mint a legrégebbi terápiás módszer, nagy jelentőséggel bír a gyógyításban, a betegségek kezelésében és megelőzésében, ellensúlyozza a fáradtságot, erősíti az egészséget és növeli az ember általános ellenálló képességét.

 

Bővebben

Kozmetika

Szeretettel várjuk Önöket a termálfürdő vitális világában, csendes és kellemes környezetben LUCKA szépségszalonunkba!

Bővebben

Bioterápia a  halakkal

Az első csallóközi halpedikűr Garra Rufa „Dr. Fish” halacskák segítségével. A csodahal, más néven Garra Rufa halacska, az anyatermészet egyik ajándéka. Nincsenek fogai, és nem is harap, kellemes, mégis vicces érzést nyújt, ami segít az ellazulásban, megnyugtatja az idegrendszert, és pozitív hatással van a vérkeringésre. Bizonyos bőrbetegségek, például a pikkelysömör (psoriasis) kezelésére ajánlott.

Bővebben

Üzemen kívül

BIOSZOLÁRIUM

Szeretne egész évben szép és egészséges barnaságot? Jöjjenek el hozzánk, hogy egész évben vitális világunk kellemes környzetében barnuljanak. Az álló Color Tan 3 in 1 bio szoláriumunk a legmodernebb barnító, kollagénes és vibrációs platformmal van felszerelve, amelyek együttesen átmelegítik a testet, egyenletesen színezik a bőrt, valamint energizálnak. Recepciónkon szolárium kozmetikákat vásárolhatnak, melyek elősegítik a barnulást és ellátják a bőrt a szükséges vitaminokkal és hidratálják is azt.

Bővebben

ISZAPPAKOLÁS

Tapasztalja meg a hévízi gyógyiszap jótékony hatását! Tapasztalja meg a tökéletes kikapcsolódást wellnessközpontunkban exkluzív iszappakolással. Kényeztesse testét egy olyan fiatalító élménnyel, amely harmonizálja a testet és lelket. Élvezzék a nyugalom pillanatait és újítsa meg energiáit velünk!

Bővebben